24 Ocak 2012 Salı

22 OCAK 2012 BİLECİK ARICILARINA SEMİNER


Açılış konuşmasını B.A.Birliği Başkanı Sn.Arif UYSAL yaptı.

         
Bilecik ili arı yetiştiricileri birliği tarafından kayıtlı kayıtsız bölge arıcılarına Bilecik Arıcılar Birliği Başkanı Sn.Arif UYSALöncülüğünde  Arı Ölümleri ve Varroa Konulu bir seminer düzenledi. Düzenlenen semineri Sn.Halil BİLEN sundu.Salon bayağı kalabalıktı toplamda 7 saat süren semineri sunumu yapan Halil BİLEN nin tecrübesi sayesinde salondaki herkes uyuklamadan can kulağıyla dinledi.Saat 12.00 da yemek molası verildi,Seminere ilgi oldukça fazlaydı Forumun ağır abileri de M.C.SÜMER abiyi nöbetçi moderatör bırakarak seminere katıldılar.Eskişehir,Bursa ve İstanbul dan  arkadaşları aramızda görmek bizleri sevindirdi.
     














                                                      Halil abi eline koluna ve ağzına sağlık.





  Ve veda zamanı kısaca günün kritiği yapıldı vedalaşıldı.
Bizleri teşrifleri ile onurlandıran,Tüm misafirlere bu semineri düzenleyen başkanımız Sn.Arif  UYSAL ve Ekibine ve Sunumu yapan Halil BİLEN'e  sonsuz teşekkürler.              


ARKAS  
Posted by Picasa

1 yorum:

  1. Sayın özcan;görüntüye bakılırsa arıcı arkadaşlarımız iyi organize olmuş,varroa ile ilgili çalışmaların arıcılarımza daha iyi duyurulması bu illetle iyi mücadele edilmesini beraberinde getireceği muhakkak,emeği geçen herkesi tebrik ederim,sağlıcakla kalın...

    YanıtlaSil